11. října 2006

Stalo se jak jsem doufal a ještě mnohem víc...

Po škole jsme pádili do Morgena v sestavě /me, Freeman, Fifth, Terezka, Sim a Ljudmila + na chvíli David (SeXta tušim). Byla docela prdel. Pak jsme se zvedli a vyrazili s Freemanem na již dříve zmíněný konzík Zvířat. No vlastně ne jejich, byl to Nokia Open Air fest ale prostě šli sme na ně. Tam jsem potkal hafec lidí. Mattvou bejvalou (Míšu?), Noavryho, Skačenku, Šárku Gregorovou s přítelem(?) a dokonce jednu holku z Bačálek, co vidim maximálně jednou za rok, protože k nim jezdíme na zabijačku... no haluz. Zířátka supr, zaskákali sme si, zazpívali s nima a pak se po peripetiích, mimochodem taky prdel-haluzních dostali do čajky na IPaku, kde jsme další haluzí potkali Keva s Májou... No neni ta Praha malá?? No každopádně den v poho a nálada je zas někde v pozitivních hodnotách. Snad to vydrží :)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

takovejch akcicek by melo bejt mnohem vic.. zaprvy z jedny kalby na druhou parbu, nakonec chill v tea-roomu, takze nadhera dojezd, navic sem potkal a mj snad i poznal novy lidi (a ze jich nebylo malo :) a to se kazdej den nepovede, takze ja sem excited uplne nej!

Anonymní řekl(a)...

Týýý jo ja sem se dostala na tvuj blog i kdyz sem tam byla asi tak 10 minut.. Jo jinak sem na trenink prisla asi tak o 10 minut pozdejs;-) Jinak akce celkem pekna;-)

Anonymní řekl(a)...

positiva jedou xD Viz dnesni den s Freemanem xD

Anonymní řekl(a)...

kamo ses krapet mimo, pac dneska, pokud vim, nic nebylo ;)

Anonymní řekl(a)...

Fifth tim myslel samozrejme den 13.10., neboli patek.. tudiz je to dost mozne,ne? xD