8. listopadu 2006

In too deep

The faster were falling,
Were stopping and stalling.
Were running in circles again
Just as things were looking up
You said it wasnt good enough.
But still were trying one more time.

Maybe were just trying to hard.
When really its closer than it is too far

Cause Im in too deep, and Im trying to keep,
Up above in my head, instead of going under.
Cause Im in too deep, and Im trying to keep,
Up above in my head, instead of going under.
Instead of going under.

Mno dost dlouho sem teď šlapal vodu, ale teď se nohy unavily a já se do sraček ponořil a mám je pěkně až nad hlavu.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hej kaamo, v klidu. Nesmis si to tak brat.. Bejt ve srackach tu mam vyhradni pravo ja .) Takze koukej zase poradne plavat..

Anonymní řekl(a)...

ale pozor. vznika spor :) esli je v srackach fifth, tim padem ses potopil na fiftha, kteremuzto stojis pravdepodobne na hlave nebo ramenou, tim padem, vezmeme-li v uvahu, ze sracek nebude vic jak 3,5 metru, na tom nejsi este tak spatne. druha moznost je takova, ze ty sracky vypijete a budete free oba, nebo se prandy, kteremu se timto omlouvam, ze sem zapomnel na vodnici ale stejne sem te dneska ve skole neregnul, (..) objetuje ve prospech fiftha, ktery by za pomoci pratel (se mnou pocitejte) mohl prandyho vytahnout za jeho objetavost a pratelstvi k bliznim svym chlastajicim a chodicim na jejich kalby. nebo tam kuci zustanou oba, budou si tam tak kecat a uz se z toho nevyhrabou, coz neni zrovna nej alternativa, ale esli nemate chut s tim neco delat, enjoy.

s odstupem casu (stacila minuta) si o tyhle sracce rikam: kua?
a hopiikuju, ze sem vam do ty kadi se srackama timhle nepridal. look for back door :)

Anonymní řekl(a)...

hehe.. But we need the Keymaker!! xD
btw ->
"Life isn't fair. It's just fairer then death. That's all.."
Takze keep movin' upwards..

Anonymní řekl(a)...

- Tak snad jeden vtip: ,,Přijde starej komanč do pekla a vidí tam samý idoly, jak sice seděj u stolu po kolena ve sračkách, ale ládujou se pečenejma krocanama, vínečkem a podobnejma dobrotama. Tak k nim přisedne a užívá si to. Řiká si, že to peklo neni zas tak hrozný, jak ho klerikálové strašili. Sice je po kolena ve sračkách, ale jinak se má skvěle.´´ Ale po půl hodině hodování se náhle z ampliónu ozve hlas: ,,Konec polední přestávky, připravte se k ponoru!!!´´
- Tu anglickou básničku nemám čas moc pročítat, ale předpokládám, že volný český přebásnění zní: ,,Na všechno dlabu, páč nemám babu!´´ (nebo nějak podobně...)