8. září 2006

Skewl week conclusion

Tak a máme tu první víkend. Zaplať panbu', už to fakt chtělo. Takže:

Čtvrtek:
Měli jsme na devátou, takže jsme naštěstí přišli o jednu ze dvou Sviťulí. Nastoupili jsme rovnou na dvouhodinovky matematické analýzi, kde opět Vlastička rozpoutala matematické orkie. Opakovali jsme funkce, všichni jenom čuměli, vůbec si nic nepamatovali. Zase sme dostali naloženo pořádnej ranec domácího úkolu.. Fakt nevim co s tim. Takto vypatlaní jsme šli na - pro změnu- normální matiku. To nás dovypatlalo. Následovala Anglina s Mann, kde jsme dostali maturitní otázky. No už se těšim jak budu něco vyprávět o zeměpisu Kanady v angličtině. Pak jsme na tělák zaběhli do Hvězdy a hráli fotbálek. Jediná zajímavá věc byla když jsme přebíhali ulici. Z vedlejší jela autoškola, řidič se pečlivě rozhlédl, najel si doprostřed, znovu se pečlivě rozhlédl a vjel přímo před auto jedoucí po hlavní. A místo aby jel a nějak to zvládnul tak se lek, zastavil, snad mu to i chcíplo takže tam tak stáli oba dva. Docela vtipnost. Tak jsme mu sborově zatleskali a běželi jsme dál. Ale co, každý z nás si pár takovývh momentů v autoškole prožije. Pak o odpadlé ZSV plus v následující češtině nám Sviťule pustila "Ucho", což byl film o komunistických funkcionářích. Tak jsem si aspoň čet. Večer jsme byli s našima v Kladně v akvaparku, to bylo příjemné zpestření.

Dnešek, tedy pátek:
Dneska jsme měli jenom dvě hodiny a to dvě fyziky. Letos máme na fyziku Töpferovou místo Hrubeše, kterého ovšem máme na seminář. Brali jsme (znovu) speciílní teorii relativity, ale řeknu vám, s Danou je to daleko větší prdel. Fakt snad poprvé co mě bavila fyzika. Vysvětlovala nám (ne)inerciílní vztažné sousavy tak že položila klíče na lavici a ze svých nohou udělala počátek souřadnicového systému. Pak pochodovala po třídě rvnoměrně přímočaře a zrychleně a pak dokolečka a na tom to názorně vysvětlovala. No prostě supr :) A pak jsme šli do divadla na Bulgakovova Moliera. Hra jako taková nic moc, ale herecké výkony to napravily. Hlavně mám rád Táborského, který hrál Moliera. Byl tradičně supr.
Pak jsme šli do Sivy na šíšu. Večer jsme pak šli s rodiči a sestrou, která na víkend přijela z Humpolce, kde studuje na internátu střední zemědělskou, plus ještě babičkou, s kterou se naši sešli na Vltavské, kam jsem za nimi přijel i já, na večeři :D (proveďte větný rozbor a doplňte čárky kde chybí :) ) Nakonec jsme ještě zašli na výstavu fotek na Kampu a pak hrr domů. A pak je teď.

Zítra je zkouška Tresky, generálka na Riegrovy sady, což je první konzík v tomhe školním roce a pak už se nezastavíme, hrajem snad každý druhý víkend.. No, dobře nám tak :)

2 komentáře:

Fifth řekl(a)...

vycerpavajici a prijemne pocteni jako vzdycky :)

Anonymní řekl(a)...

tak aspon vidim jak to v ty skole jde kdyz tam nejsem..:)pis co nejcastejc abych o nic neprisla:)
tenhle rok utece jako voda.../doufam!!/