4. července 2007

Full Moon Party

Místo toho vám tady nastíním výbornou akci, Kruh 2k7. Teď, když už jsem plně fyzicky i psycichky zregenerován po jednom z nejúžasnějších, nejzvláštnějších a nejnáročnějších víkendů v životě, tak bych to celé rád zpětně zhodnotil. O co tedy šlo? No to se takhle uprostřed lesa sešla banda podivných nadšenců, kteří poslouchají PsyTrance. Tři stage: Hlavní psytrancová, kousek dál jungle, breakbeat, DnB a pod. a kousek dál, po mostě a lesem stan s chilloutem. Všude visely psychedelické obrazy, svítící gizma ozářená UV lampamy a podobné haluze. No a atmosféta naprosto výborná. Super lidi, v pohodě, nikdo vůbec nic neřešil. A pak když jsme spolu s Freemanem a Fráňou odešli, byl to naprosto unikátní mystický zážitek. Freemanova idea, že DJové jsou vlastně kněží, kteří pomocí hudby šíří své poselství, se najednou stala naprostou pravdou. A ten nejvyšší kněží byl mistrem ve svém řemesle, protože díky němu ke mě promlouval sám Šiva. A navíc ty obrazy kolem rozvěšené začaly najednou dávat smysl, najednou z nich vyvstal příběh, poselství, morální kodex. Zkrátka byla to pro mě duchovní obroda a myslím že si z toho odnesu spoustu věcí i do každodenního života (i když má jenom strašně málo dimenzí oproti alternativní realitě, ve které jsme se na kruhu ocitli).

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nejlepší částí bylo líbezné skloubení psytrance hudby, fireshow a až strašidelně živé vizualizace promítané na olbřímí plátno(světsky nazývané les) a zároveň odpovídající pohybům ohnivých kaskadérů(snad jen přelud).

Jinak musim také upozornit na promítání v tamější klubovně,celé pwned by GonDar.Vyskytly se zajímavé kusy.Check -)
http://trancedelicfamily.psytrance.cz
/media_video.php?show_cat_id=movies

Anonymní řekl(a)...

jo!
perfektni (udelal si mi radost).

jinak k postu - mam pro tebe jedno slovo..

"psyalaska"
// rememba?

Anonymní řekl(a)...

wow .. zni huste a skvele uchylne.. Nekdy me kluci pls spravte o podobne akci .. Uz sem letos zazil spoustu nasravacek, tak by bylo fajn se jendou za cas odregovat ..
btw - kam ste sli? .)

xpsyska~ řekl(a)...

odesli jsme do jiz zminene alternativni reality.

pro lehke nakopnuti fantazie, jak to tam asi mohlo vypadat, nabizim rozkosny link http://freeman.talker.cz/foto/main.php?g2_itemId=14

vychutnejte..

adik řekl(a)...

comheeej to zni zajimave...
ale na me trosku psycho:)
supr ze uzivas prazdniny! jen tak dal a vsechno na blog!

Anonymní řekl(a)...

Psy a laska, nejvic! Fakt se tim ridim, to je na tom nejhustsi :) Pr.