5. března 2007

Not just another gig

A je to jistě netrpělivě očekávaný report ze sobotního konzíku ST a Zelené Konve ve Mlejně. Nebudu se zdržovat takovými detaily, jakože jsme předtím měli zkoušku, kde jsme zjistili že to vůbec neumíme a že jsme se tam zase málem navzájem pozabíjeli, a přejdu rovnou ke konzertu.
Byl super! Předskočila nám Konev, byl to její úplně první konzík a musim jim vyjádřit BIG RESPECT, protože hráli dost dobře. Sice musej ještě dost makat na rythmice, ale jinak moc fajn. Jo a ještě by měli zmoralizovat frontmana/zpěváka, který byl místy vtipný, ale až moc kecal a hnal to dost často až do trapností. Ale nevadí. Každopádně když si vzpomenu na náš první konzík tak to byla oproti tomuhle naprostá tragedie. Takže ještě jednou, velký uznání Konvi.
Pak jsme naklusali my. Řádně jsme se v zákulisí připravili za pomocí mocně přitažlivé značky českého zlata a šli jsme na věc. Lidi byli rozjetí ještě z konve a tak jsme měli super pozici. Pařili hned od začátku, byla super atmosféra. Tady bych rád vyzvedl taneční kreace a jiné pohybové variace naší dechové sekce, na druhou stranu ani já s Ustym jsme nezůstali moc pozadu a taky jsme si slušně zablbli :) Lidi tancovali a tancovali, my jsme hráli a hráli, prostě super. Mlejn byl našlapanej k prasknutí, sešlo se něco málo přes tři sta platících návštěvníků, což je supr a doufám, že takováhle podpora vydrží. Díky všem za ní, to se pak hraje úplně skvěle! Takže se těším v pátek v Rock Café!

See also:
Fotky, fotky fotky, fotky, fotky a ještě jedny fotky...


4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Co se deje v patek v rock cafe? 8oO
Dr. House

Anonymní řekl(a)...

krucipisek, nic jako konzert neni... to pisou jenom Nemci a jenom proto, aby to mohli cist C :P

PrAndy řekl(a)...

Ale notak, budem se tady moralizovat?

Anonymní řekl(a)...

nice koncert .. ikdyz sem prisel z prace o kousek pozedji a navic jsem pulku prostel ve fronte na pivo..