2. dubna 2007

Hmmmmmmmm

Poslední dobou se děje tak nějak všechno a nic. Je spousta akcí, pořád někde lítam (občas doslova). Ale nic z toho nestojí za větší zmínku, jak jste si jistě všimli, protože kdyby stálo, už by o tom bylo blognuto. Děje se spousta věcí, ale mě se to nějak nedotýká. Nic mi to nedává. Jen tak proplouvám životem. Ponechán o samotě, nepochopen okolím. Jsem nějakej unavenej, na nic nemám chuť, nic moc mě nevaví. Prostě je to v pytli. Ke štěstí bych potřeboval tři věci: Mít za sebou maturitu, mít aspoň trochu peněz (ale to neni až tak důležitý) a nějakou tu slečnu, ke který bych si moh dát hlavu do klína a nechat se pohladit když by mi bylo mizerně (což by poslední dobou bylo sakra často...)
Takže pokud znáte nějakou slečnu co bych se jí z nějakého neznámého a podivného důvodu líbil a nebo pokud znáte nějakou fajn brigádu, tak dejte vědět. Nebo pokud přijdete na způsob jak snadno, rychle a bezpracně odmaturovat. Chm.

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

to je jak socialisticke zdravotnictvi, bud to bude rychle a snadno, ale ne bezpracne... a zbytek znas ;)

Anonymní řekl(a)...

ale no tak, prestan brecet...uz jsi skoro jak fifth:) Co presne jsi pro jednu z tech veci v posledni dobe udelal?

PrAndy řekl(a)...

Tyve vy ste banda mudrcu. Co mam teda delat?

Anonymní řekl(a)...

Sbalit holku a najit si job.)

Anonymní řekl(a)...

K tý maturitě: Učit se! Učit se! Učit se! (Doufám, že mě někdo nezažaluje z propagace leninismu, když se "Es kommt der Tag" považuje za nacismus...)

Fifth řekl(a)...

Sway: tak diky xD
Prandy: neporadim, ale klidne mi muzes polozit hlavu .. ehm .. ve skole na lavici. Vis co .) A maturu das .)

Fifth řekl(a)...

Pomalu ale jiste se schiluje k tomu .. ze pujdu do skoly xD .. ne, mel sem na mysli pokracovani ve svem blogu, ale to je ve hvezdach .)

Anonymní řekl(a)...

Já myslim že životní potřeby se dají zredukovat jenom na alkohol a trochu toho jídla...zkus to a bude pohoda :)