11. srpna 2006

Life is wonderful!

Vážně. Na světě je fakt kásně. Tak například se vrátíte z pohodové Verčiny chaty, kde se příjemně vegetilo, popíjelo, poslouchalo, hrálo se pingpong (heh to už je moc :D)... A doma vás přivítá milovaná osoba, s kterou strávíte krásný den, doma si pustíte hudbu dle nálady, dáte si k tomu šíšu, nespšcháte do postele, protože vstávat nemusíte.. Žádna škola nebo whatsoever... Ale i ta škola se nakonec dá vydržet, když tam máte bandu supr lidiček, kteří vám to tam pomohou přežít.
A vůbec, zkuste se někdy zastavit a rozhlédnout. Třeba někde v přírodě. Krásné lesy, louky, vesničky v údolích.. Nebo v Praze, kde na vás ze starých budov dýchá příjemná atmosféra. A v noci je krásně i na tom sídlišti, na které jinak všichni nadávají. Sedíte v parku, koukáte na všechna ta světýlka v oknech, z lamp.. Prostě paráda. Fakt mám rád život!
Nebo třeba když se něco zrovna nepovede tak vezmete kámoše a jdete si sednout do hospůdky, dáte si české pivečko, nejlepší na světě, proberete co je potřeba.. A je zas dobře!

Na závěr prosba, kdybych měl někdy třeba depku a říkal něco o tom jak je všechno na hovno, řekněte mi ať si přečtu tenhle post a ať přestanu blbout, že na světě je fakt krásně ať si kdo říká co chce! Miluju to tady na tom překásném světě!

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tyve, to je moc:) Ale enjoy...
btw. "lidicek" - to je jak z xchatu, voe...

Anonymní řekl(a)...

Ondreji, KONTROLUJTE SE !

Anonymní řekl(a)...

Ty voe, za necelej měsíc budeš myslet že je všechno na hovno a budeš si řikat že tohle co si napsal bylo vo ničem:D

PrAndy řekl(a)...

Tyve kuci vy ste teda supportive :P